Here we go, here we go again.

again, again.

Hej och förlåt. Jag är eventuellt rädd för att det här med blogg inte var nått för mig då jag sällan kommer på nått roligt och vettigt att skriva eller har några roliga och vettiga bilder att visa. Men jag tänker nog ge det här en seriös chans till och försöka bli mer aktiv här.

Okej, nu till en lägesrapport. Jag är alltså arbetslös än så länge. Har inte haft kraften att börja söka tokseriöst även om jag vet att jag skulle behöva det när jag typ har noll pengar. Jag har dock besökt arbetsförmedlingen två gånger men hoppas inte på nån superhjälp därifrån. 

Annars så lever jag ett ganska tråkigt liv hemma på gården 24/7 känns det som även om jag försöker ändra på det. Till exempel så var jag till Stockholm förra torsdagen med Hannah och Co för att kika på Salem. Han var grym. Igår var jag till Heby och Sara för att kika på den så kallade konsten som Sara menar att Tyskland visar upp på en gräsyta. Hon hade dock lite oflyt och matchen blev en rätt småtrist mållös tillställning men jag tvivlar inte på att dom kan spela förjävla mycket bättre. Men överlag så var det en trevlig kväll som avslutades med sånt där fint tonårsfnitter i kör till Småstadsliv.

Imorgon är det midsommar och som vanligt är Felix ruskigt dåligt förberedd men han har ett humm om vad han ska göra. Det löser sig nog bra. Jag tycker om sol har jag kommit på. Det har varit mycket sånt nu några dagar. Och jag väntar mig det imorgon också för då ska vi åka båt så regnar det, då jävlar.

Fy tusan vilket långt inlägg detta börjar bli men det är väl bara skrotläsning för er. Jag är dock supertacksam för alla mina läsare (jag har hört att man ska smöra för läsarna som bloggare) så tack. Nu skulle jag behöva göra nått nyttigt. Som att skicka räkning till SA för en bild. 150 kr, tack så mycket. Jag är utbildad fotograf nu ju!

Nej, jag säger som Twisted Sister: Come out and play så hörs och ses vi.
På återseendet.

Ps. Jag saknar Hannah. Ds.

Arbetslös

Blev arbetslös i fredags. Men tänkte, "Äsch, ska man bli arbetslös så ska man bli det med lite stil"

Arbetslös kille

Svartvit arbetslös kille

RSS 2.0