30 kr fattigare, en kamera rikare.

Hejsan. Idag var en sån där göraettsuperbraköppåsecondhandställedag. Precis när vi skulle gå från stället hittade jag denna. Superbra skick, utan pris, så jag frågade vad den kunde vara värd. -Ja... 30 kronor då? -Taget sa en nöjd Felix Benny.
Så när jag blir rik kommer ni allt oftare se mig bakom denna förhoppningsvis. En bild kostar drygt 25-30 kronor.
Hua. Heja. Hej. Hejdå.

Hej.

Hej, snart är jag också häftig.
Hej då.

una chica de español.

Saknad fin tjej. Hoppas du har det bra i värmen. Här har vi ett gäng minus nu i skrivandets stund. Jag tänker på dig.
Snart ska jag hämta Hannah som kommer med bussen, sen ska jag skjutsa hem några onyktra killar som i skrivandets stund inte får köra själva. Jag gjorde samma sak nyligen, tjänade då en sjuttis. Hmm.
buenos noches.

Och vad gör då jag?

(så ser jag typ ut, nuförtiden)
Jo, det är så här att jag bloggar rätt så ganska lite. Har svårt att finna motivation och sånt för det. Men ja, i övrigt så har jag jobbat på fritids sen slutet på augusti. Vilket har varit överraskande kul och lärorikt. Jag har fotat käk åt Clarion hotel.
(så ser typ maten ut där)
Jag har börjat att döma igen. Jag har en del idéer och förhoppning om framtiden. Jag hoppas att nån kan uppfyllas. Ecksell går vidare. Vi är grymma. Gilla oss på facebook osv.
Just nu, ikväll, så blev det klart att jag och Hannah sticker iväg till Edinburgh i början på november, vilket ska bli tokhärligt!
Typ såhär härligt:
och såhär:
och såhär:
och såhär:

RSS 2.0