Bättre sent än aldrig.

Studentskiva i förrgår. Tokgrymt. Höll tal, tokgrym på det jag. Var utklädd till somaliapirat, tokgrym på det jag. Dansade, tokgrym på det jag. Dansade dock av två tår typ. Poserade på bilder, tokgrym på det jag. Kommer kanske nån bild senare!

Vi hörs!

Klockan 4.

Förövrigt så har jag kommit på att denna musikvideo är ganska så briljant och ruskig på nästan alla sätt och vis. Är Less more? Ja!

Nytt inlägg - Äntligen.

Hemsk frånvaro. Men har haft bättre saker för mig. Typ studentskiva, Hannah och premiärbad med mycket mer.
Idag var det fint väder. Jag ville bada idag. Kanske inte i älven. Det fick dock duga. Svinkallt. Typ 12 dagar till studenten nu. Läskigt, pirrigt, läskigt. Min kameras sökare skådade något vackert idag. Ni ska få se.



En bild till mina oroliga vänner samt mustaschkampensympatister.

Ding Ding

Nyklippt och här följer ett bevis på att det inte blev för kort och att lockarna är kvar för er som tvivlade.
Här följer även ett bevis på att jag har fått lite fräknar och att min mustasch börjat synats lite efter några veckors odlande. Koolt. He

Förövrigt är jag ledig imorgon vilket ska bli ruskigt skönt!
Vi hörs. 

Hej, jag luktar svett blandat med solskyddsfaktor. Tack för denna dag sol.

Årets varmaste dag. Tack.
Dagen spenderades ute vid stugan i Näset. Vi premiärade med nya båten. Det var mysigt. Det blåste dock lite kallt på älven. Det var mindre mysigt. Vi åt spagetti med burkköttfärssås. Det var mysigt. Jag saknar Hannah.

Ett längre mer värt inlägg kommer när jag har saker i min skalle som jag måste få ur mig.

Bilder från dagen:
Båt

Bröder

Adam

Mustasch och mamma

Notera mustaschen, svinkoolt.

Förlåt.

Förlåt för min hemska frånvaro. Har haft skrivkramp. Ska ut med nya båten nu. Premiär. Komer kanske nån bild från det sen, senare.

Benny and Joon.

Benny and Joon

Kollade på Benny and Joon igår med Baskertomten. Jag har sett den typ tio gånger nu men har fortfarande inte tröttnat på den. Den är fin. Se den.

Some cultures are defined by their relationship to cheese.

Make me laugh doglover!


Dagens outfit/en ruskig mustasch

Ruskig mustasch
Vad jag har förstått och fått höra av erfarna bloggare så är "dagen outfit-inläggen" förjävla viktiga. Kampen mot prostatacansern är också förjävla viktig så jag sparar min mustasch denna månad då mustaschkampen är i full gång. Det är dock inte min som syns på bilden. Min är inte riktigt så stor och tät. Men nästan.
Jag måste även sluta stå som en poppare på bilderna och ni behöver inte tänka på min hjulbenthet.
Men i övrigt känns det bra. Sitter i skolan, slutade 10 men ska vänta på att Hannah ska sluta vi halv 3. Då hinner man blogga lite och jag har förstått att det är viktigt att uppdatera ofta om man ska bli en känd bloggare och tjäna massa kosing på det.

Hela havet kommer storma på Göteborgs Nation, okej?!

Hela havet stormar
Sådär, nu har biljetterna anlänt och ni som inte vill missa denna förtjusande skiva bör kontakta någon från foto- eller journalistikklassen. Ni kan till exempel köpa biljett av mig om ni känner för det. Hör av er, förköpsbiljetterna kommer, som ni ser på vår urläckra affisch kosta 80 strömmingar.
Temat för denna underhållande afton kommer vara "Hela havet stormar" vilket innebär att du får relativt fritt associera din utstyrsel till något som har med vatten att göra. Kom som Patrick Stjärna, som Den Lilla Sjöjungfrun, som Den Flygande Holländaren, som en vattendroppe, som en båt, kom som Jack Sparrow (dock lite kliché och förutsägbart kanske), som ett hav eller som en dusch helt enkelt bara. Det går nog även bra att komma i vit genomvåt tröja också. (Den får dock inte torka)
Men ja, missa inte året, eller åtminståne vårens händelse. 27 maj, Göteborgs Nation. Biljetterna kommer nog försvinna snabbt. Så, först till kvart!
GO GO GO!

Sarajsoberstill vs. Enlideris

Fager dam.

Tja! Här följer lite kvällsbloggning då jag väntar på att tvättmaskinen ska plinga.
Idag, efter den helt onödiga skoldagen har jag haft en trevlig långfika med den fagra damen på bilden ovan.
Vi planerade våra liv, diskuterade det förflutna och så vidare. Det kändes bra.

Nu tänker jag nog ringa Hannah, Är du vaken om jag ringer dig nu?

Kära Örebroare, god natt!

Dagens outfit.

Dagens outfit.
Vad vore en blogg utan dagens outfit-inläggen. Enligt mig ingenting men har ni några invändningar mot det får ni väl skrika rakt ut i en kommentar eller nått. Men ja, vad ska jag skriva mer? Bara detta kändes lite kort. Okej, jag sitter i skolan och gör ingenting förutom att blogga vilket är ganska uppenbart att jag gör. Jag kommer troligen inte göra något vettigt idag i skolan men ska fika med en fin vän efter skolans slut.
Nu blev det svårare att komma på nått nytt intressant att skriva om, som om något jag skrivit om har varit intressant. Därför avslutar jag detta blogginlägg och återkommer väl snart igen.

Over and outfit.

Dö Freddy Krueger, dö!

DÖ

Okej. Den jäveln har lyckats återuppstått sex jävla gånger nu. Och i A nightmare on Elm street 6 sägs han dö på "riktigt" men det har ju kommit fler filmer och en lång jävla serie om honom som jag nu måste se efter att ha sett de sex första filmerna.

Kunde du inte bara dö direkt?

Ojojoj, hjälp.

Hannah 

Det där med blogg är svårt. Just nu är enlideris väldigt ful men jag inväntar hjälp och då kommer det kanske bli lite snyggare. Jag tror jag ska fråga personen på bilden ovan, som jag förövrigt tycker väldigt mycket om, om hjälp sen. Hon kan det där tror jag. Tålamod kära vänner och folk jag inte känner.

Vi måste gå till botten med det här.

0046: nu ska jag gå ut till mig och kolla klart på A nightmare on Elm street 5.

Nej, nu blommar asfalten.

Det här är alltså jag.

Hej och hå. Som rubriken redan sagt så blommar asfalten och Felix Benny Lidéri har spontanskapat en blogg efter en tråkig och lång lördag. Varför vet jag inte. Har redan mött en motgång då ett superlångt inlägg helt mystiskt försvunnit ut så jag gör ett nytt försök. Men ja, åter till bloggen. Jag kände helt sonika för att prova blogglivet men ni ska inte förvänta er en superblogg med snygg design, snyggt typsnitt, ständig uppdatering eller ens ett innehåll värt att läsa. Ni kommer kanske hata min blogg. Då behöver ni inte följa den.

Men vad ska bloggen innehålla? Inte en aning än. Det visar sig. Kritisera gärna bloggen och kom med åsikter och synpunkter om den då jag är ny i bloggvärlden.

Annars så är väl min blogg eran blogg och ert forum för diskutioner antar jag. Kommentera om ni känner för det och låt bli om du inte känner för det. Nu är klockan tolv och jag börjar bli trött så presentation om mig kommer väl senare kanske. Ni som läser detta känner nog mig redan.

Sov gott och sånt så ses vi väl här i bloggdimensionen.
Mmmbop and out.


RSS 2.0